Armata SUA va testa o pastilă împotriva îmbătrânirii pe soldați

Începând de anul viitor, Comandamentul de Operațiuni Speciale din cadrul armatei americane va începe să testeze o pastilă experimentală. Aceasta ar putea să prevină efectele de îmbătrânire asupra soldaților.

Experimentul face parte din eforturile de a augmenta abilitatea umană și a menține soldații sănătoși și capabili să depună efort la nivel înalt pentru un timp mai îndelungat. Dacă totul va decurge cum trebuie, pastila ar putea deveni accesibilă publicului larg, reprezentând un nou tratament pentru longevitate.

Specialiştii spun că aceste eforturi nu vizează crearea trăsăturilor fizice care nu există deja în mod natural. Experimentul are ca scop îmbunătățirea pregătirii forțelor armate pentru misiuni prin sporirea performanței care de obicei scade odată cu vârsta, după cum a explicat un purtător de cuvânt al SOCOM, comandantul Marinei SUA.

Pastila este, în esență, un suplimentar alimentar care sporește nivelurile de molecule NAD+, un compus găsit în mod obișnuit în industria nereglementată de produse nutraceutice care a fost asociat cu îmbătrânirea și numeroasele moduri în care corpul uman se deteriorează în timp. Prin inundarea sistemului soldaților cu molecule NAD+ adiționale, SOCOM speră să prevină leziuni asociate îmbătrânirii, să îmbunătățească capacitățile fizice și mentale, dar și să împiedice performanța soldaților să scadă pe parcursul carierei acestora, a informat descoperă.ro.

Vizualizări: 966

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: