Atelier de olărit la Muzeul Național ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu

Curtea Muzeului Național ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu va fi gazda unui atelier de olărit. Evenimentul va începe de luni, 9 august 2021. Cei interesați îl vor putea vedea la lucru, până pe 15 august, pe meșterul popular Ion Retezeanu.

Evenimentul are loc în cadrul Festivalului de Artă Urbană Strad’Art. De asemenea, pe întreg parcursul săptămânii viitoare, târgujienii vor putea asista la expoziții de fotografie, pictură, ceramică și grafică.

”Muzeul Național Constantin Brâncuși organizează mai multe expoziții de grafică, pictură, fotografie și ceramică. De asemenea, va avea loc și un experiment artistic pe care îl realizează elevii Liceului de Arte din Târgu Jiu. Totodată, în curtea muzeului va fi și un atelier de olărit care va fi însoțit de o expoziție de ceramică realizată de Ion Retezeanu. Toate expozițiile vor fi vernisaje începând de luni, 9 august 2021, de la ora 19:00, până pe data de 15 august. Vizitatorii îl pot vedea și pe domnul Retezeanu și pot experimenta arta lutului”, a spus Denisa Șuță, directorul Muzeului Național” Constantin Brâncuși”.

Vizualizări: 792

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: