Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Asociaţie de proprietari pentru blocurile din Bâlteni

Gheorghe Păsărin, primarul de la Bâlteni, intenţionează să constituie o asociaţie de proprietari pentru cele cinci blocuri din comună, care să poată fi reabilitate termic prin programul guvernamental. În acest sens, s-a demarat acţiunea de strângere a semnăturilor. “Intenţionăm să reabilităm termic prin programul guvernamental cele cinci blocuri din comună. Pentru a fi posibil acest lucru trebuie să constituim o asociaţie de proprietari. Am început să strângem semnături, însă oamenii sunt reticenţi. Sperăm să-i putem convinge de faptul că se vor schimba atât costurile la întreţinere, cât şi aspectul comunei, blocurile fiind chiar în centru”, a declarat Gheorghe Păsărin.

Acesta a mai precizat că va depune proiectul până la sfârşitul anului şi că vrea să prindă în buget sumele necesare pentru reabilitarea blocurilor. Lucrările care se demarează prin programul guvernamental se finanţează 50% bugetul de stat, 30% bugetul local şi 20% de către asociaţiile de proprietari. “Toate blocurile vor arăta la fel, iar culoarea va fi stabilită de către proiectant pentru a ne încadra în planul urbanistic al comunei”, a declarat Păsărin.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: