Atenţie la camioane! I-a căzut în cap o cărămidă!

Un băieţel de numai sase ani a ajuns la spital cu traumatisme craniene după ce a fost lovit în cap de o cărămidă. Ghinionul copilului a fost acela că se afla în maşină împreună cu părinţii şi fratele său, când autoturismul, condus chiar de mama sa a fost lovit de un autocamion încărcat cu cărămizi. În urma impactului o cărămidă din remorca autocamionului a zburat lovindu-l direct în cap.

Accidentul s-a produs în intersecţia din comuna Leleşti. Femeia care se afla la volan susţine că a oprit la indicatorul rutier STOP, a văzut autocamionul, dar pentru că acesta avea semnalizarea de viraj dreapta pornit a pătruns în intersecţie. Din nefericire însă, şoferul nu intenţiona să efectueze niciun viraj, iar în acest fel nu a mai putut evita impactul cu autoturismul în care se aflau cei patru pasageri. A făcut tot ce e putut pentru a evita lovitura în plin virând brusc dreapta, iar în acest fel cărămizile cu care era încărcat au zburat peste autoturism. Una dintre ele l-a lovit în cap pe micuţul de doar şase ani, care mergea cu geamul portierei deschis. Speriată, şoferiţa nu se gândeşte la altceva decât la fiul ei. „Nu mă interesează nici de mine, nici de maşină. Mă interesează doar ca fiul meu să fie bine. A fost preluat de o ambulanţă, iar acum se află la spital cu soţul meu. Nu ştiu cum se simte. Pur şi simplu eu am intrat în intersecţie, am oprit regulamentar şi am văzut autocamionul, dar avea semnalizarea pornită. Din ce îmi amintesc, şoferul vorbea şi la telefon. Am văzut că are semnalizarea şi că vrea să facă dreapta, am intrat mai mult în intersecţie să văd dacă mai vine vreo maşină şi el a venit direct în noi. Avea viteză foarte mare”, susţine şoferiţa speriată.

„A fost adus un copil de şase ani, victima unui accident rutier. Acesta are o plagă craniană suferită în urma unei lovituri. Starea sa este stabilă şi va fi transferat pe secţie pentru a rămâne sub supraveghere”

Liliana Crăciun, medic UPU.

NEGARE

Conducătorul autocamionului infirmă spusele şoferiţei. „Nu aveam nici viteză şi nici semnalizarea pornită. Pătrunsese deja în intersecţie, iar din faţă venea o maşină şi nu am putut să o ocolesc. Sunt  şofer de peste 20 de ani nu de astăzi de ieri”, susţine şoferul autocamionului.

DOSAR

Aflaţi la faţa locului poliţiştii au demarat cercetările pentru a stabili condiţiile exacte în care s-a produs accidentul. Oamenii legii i-au întocmit şoferului dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi pentru că nu şi-a asigurat marfa pe care o transporta.

Vizualizări: 185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: