Adolescentă dispărută din Tismana

Părinţii unei fete de doar 13 ani din Tismana sunt disperaţi, după ce fiica lor a plecat de acasă şi nu mai ştiu nimic de ea. Poliţia din toată ţară a fost alertată să o caute pe fată.

La data de 26 iulie a.c., orele 23:00, Poliţia Oraşului Tismana a fost sesizată de către P.N.T., din localitate, cu privire la faptul că fiica sa, Pleşa Alexandra-Elena, în vârstă de 13 ani, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Din primele verificări efectuate de o echipă operativă deplasată la faţa locului, s-a stabilit că minora a plecat de acasă în mod voluntar, în jurul orei 15:00.

La data plecării, purta un tricou culoare frez, o pereche de pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră, iar în picioare, pantofi sport de culoare neagră. Minora a fost dată în urmărire al nivel naţional, iar poliţiştii desfăşoară activităţi specifice în vederea identificării ei. Cetăţenii care pot da relaţii cu privire la acest caz, sunt rugaţi să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie, ori să apeleze gratuit, numărul unic de urgenţă 112.

SEMNALMENTE

Înălţime aproximativ 1,65 m, greutate 55-60 kg, faţa ovală, ten măsliniu, ochi negri, păr negru, lung până la nivelul umerilor.

Vizualizări: 183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: