ATENŢIE! Copil la săniuş, lovit de maşină

Poliţia oraşului Târgu-Cărbuneşti a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că pe drumul din satul Floreşteni, a fost accidentat un copil. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei oraşului Târgu-Cărbuneşti. Din primele cercetări efectuate s-a constatat că V.C.T., de 36 ani, din satul Creţeşti, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe drumul sătesc Floreşteni, din direcţia Curteana –Ţicleni, a accidentat uşor o fetiţă de 7 ani, care,  jucându-se pe o grămadă de zăpadă de pe marginea drumului, a pătruns pe carosabil pe o pungă din nailon.

Minora s-a lovit de partea laterală dreaptă a autoturismului care circula regulamentar, suferind leziuni corporale uşoare. Ulterior, a fost transportată la Spitalul Târgu-Jiu pentru investigaţii medicale. Conducătorul  auto a  fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă pentru lămurirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Poliţiştii recomandă părinţilor să nu îşi lase copii să se joace în spaţiile din imediata apropiere a drumurilor publice sau partea carosabilă a acestora. Nu vă lăsaţi copiii nesupravegheaţi şi nu îi lăsaţi să folosească sania pe drumurile publice, în imediata lor apropiere, pe drumurile care se intersectează cu acestea, deoarece se expun la accidente.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: