ATENŢIE: Restricţii de trafic astăzi în Târgu Jiu

Meciul de debut pe care Pandurii îl are azi cu Levadia Tallinn în preliminariile Europa League face ca în partea a doua a zilei circulaţia prin centrul oraşului să fie dată peste cap de restricţiile luate de autorităţi pentru a asigura buna desfăşurare a partidei de fotbal.

Primarul Florin Cârciumaru a dat o dispoziţie prin care de la ora 14.00 este interzisă parcarea în zona Primăriei, de la ora 16.00 şi până la miezul nopţii urmând să fie interzis şi traficul rutier. Organizatorii meciului aşteaptă un număr mare de spectatori, mulţi dintre ei urmând să intre pe stadion pe la poarta de acces dinspre Primărie şi Sala Sporturilor şi, ca urmare, prezenţa maşinilor în zona respectivă ar deveni o problemă, mai ales că meciul este considerat de jandarmi ca fiind unul de risc preliminar ridicat.

Jandarmii au comunicat că în zonă va fi interzisă comercializarea băuturilor alcoolice începând cu ora 16.00 şi până la miezul nopţii, spectatorii care vor veni la meci fiind anunţaţi că vor avea parte de un control corporal „riguros”. Accesul este permis începând cu ora 18.00, pentru miile de spectatori aşteptaţi la această partidă de fotbal reprezentanţii forţelor de ordine comunicând că trebuie respectate o serie de reguli. „Spectatoriitrebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele de deplasare către locul de desfăşurare al meciului, în apropierea şi în incinta stadionului iar la solicitarea forţelor de ordine au obligaţia să prezinte documentele de acces şi actele de identitate, fiindu-le interzis să pătrundă în stare vădită de beţie, să introducă în stadion băuturi alcoolice, bannere, afişe, steaguri care conţin texte cu conţinut obscen, materiale pirotehnice sau alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanților la competiția sportivă”, se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Gorj.

Vizualizări: 182

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: