Jucătorii vor fi recompensaţi, Stroescu rămâne antrenor la Energia

Baschetbaliştii de la Energia au fost, ieri, sărbătoriţi în Sala Maură a Instituţiei Prefectului unde au fost prezenţi jucătorii şi stafful tehnic, liderii locali Ion Călinoiu şi Florin Cârciumaru, finanţatorii reprezentaţi de Laurenţiu Ciurel şi Viorel David şi prefectul de Gorj Alin Văcaru. Cu toţii au rostit discursuri de mulţumire pentru membrii echipei şi performanţa de a aduce Cupa României la Târgu Jiu. Laurenţiu Ciurel a anunţat că bugetul echipei va fi îmbunătăţit, dar şi că fiecare jucător va fi recompensat. De asemenea, în fruntea echipei ar putea rămâne Radu Stroescu.

Baschetbaliştii de la Energia au produs o mare bucurie printre gorjeni după câştigarea Cupei României, învingând Asesoft şi Oradea. Până la urmă autorităţile s-au trezit şi au tratat cu respect performanţa baschetbaliştilor, după ce echipa nu a fost întâmpinată de nici un oficial al judeţului în seara în care a ajuns la Târgu Jiu cu marele trofeu.

Ieri, sponsorul principal CE Oltenia a promis prin directorul Laurenţiu Ciurel că bugetul va fi mai mare: „Acum opt luni mă aşteptam la performanţa asta, acum două săptămâni nu. În campionat am fost extrem de nemulţumit, am ieşit pe locul 8. (...)  Energia a avut unul din primele cinci-şase bugete din campionat. Nu ne putem compara cu bugetul Asesoftului sau cu al echipei de la Oradea.  Nu avem cum să nu-l creştem pentru că avem obligaţii care decurg din participarea la EuroChallenge. Cu siguranţă bugetul va fi îmbunătăţit“.

Şi Primăria Târgu Jiu promite o sală modernă. „Veţi juca baschet într-o sală modernă, de nivel european“, le-a spus Florin Cârciumaru, primarul din Târgu Jiu.

Laurenţiu Ciurel a mai spus că în fruntea echipei ar putea rămâne Radu Stroescu, cel care a preluat echipa înainte de marele meci, după ce contractul cu Florin Nini a fost rupt. „Nu ştiu dacă va trebui să luăm alt antrenor, probabil că va fi şi o propunere de genul acesta. În play-off se va merge cu actualul antrenor“, a spus Ciurel, Stroescu fiind şi viitorul său ginere.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: