Şedinţă de urgenţă la Pandurii. Pleacă Pustai?

Plecarea lui Cristi Pustai de pe banca tehnică a echipei Pandurii va fi luată în discuţie, astăzi, într-o şedinţă convocată de preşedintele clubului Mihai Prunariu. Acesta impusese victorie la meciul Botoşani-Pandurii, dar în schimb echipa gorjeană a luat bătaie. Prunariu vorbeşte despre „regândirea echipei şi a clubului“ declarând că „aşa nu se mai poate“. Preşedintele executiv de la Pandurii, Eugen Pârvulescu, a declarat că măsuri ar putea fi luate şi împotriva jucătorilor, nu doar împotriva antrenorului.

Despre plecarea lui Cristi Pustai de la Pandurii se discută deja de câteva meciuri. A primit o nouă şansă după victoria cu Dinamo, însă suporterii au şi uitat de punctele de la Dinamo după eşecurile din ultimele meciuri. Astăzi, la club are loc o şedinţă importantă la care vor participa preşedintele Mihai Prunariu, preşedintele executiv Eugen Pârvulescu, antrenorul Cristi Pustai şi alţi membri din stafful tehnic. Mihai Prunariu este dezamăgit şi vrea o schimbare din temelii. „A fost un joc prost, mai puţin reuşit. Aveam speranţa că vom câştiga la Botoşani şi apoi să câştigăm acasă cu Timişoara. Din păcate s-a năruit totul şi cred că avem şanse din ce în ce mai mici să prindem Cupele Europene. Mici şanse la cum joacă echipa. Sunt dezamăgit. Va trebui să regândi ce vom face în această perioadă echipă. Să regândim echipa, să regândim şi clubul“, a declarat acesta.

Ultima zi a lui Pustai la Pandurii

Ieri, pe surse au apărut mai multe ştiri legate de plecarea lui Cristi Pustai şi venirea lui Petre Grigoraş, cel pe care-l strigă suporterii după meciurile de acasă. Eugen Pârvulescu, preşedintele executiv, a declarat, ieri, că Pustai este încă antrenor la Pandurii.  A mai spus că la şedinţa de astăzi va fi făcută o analiză serioasă a echipei. „Nu este adevărat. Cristian Pustai nu este la Târgu Jiu. Mâine (n.red-astăzi) avem şedinţă împreună cu preşedintele Consiliului de Administraţie Mihai Prunariu şi vedem ce măsuri vom lua. Trebuie să luăm măsuri pentru că nu suntem pe un drum bun“, a declarat Pârvulescu.

Preşedintele executiv de la Pandurii a mai spus că măsuri ar putea fi luate şi împotriva jucătorilor. Pandurii au mai avut primele şi salariile blocate. „Sunt mai multe variante, să fie măsuri împotriva unor jucători, a staffului tehnic, nu numai a antrenorului. Până mâine la şedinţă nu pot să vă spun mai multe. Se va face o analiză a echipei, pe baza ultimelor rezultate. Pandurii nu a reuşit să câştige acasă din toamnă. Sperăm să punem lucrurile la punct“, a explicat acesta. Cât despre rezilierea contractului lui Pustai şi costurile pe care le implică această decizie, Pârvulescu a fost mai rezervat. „Nu ştim deocamdată. Are contract 2 sezoane. Trebuie să ne aşezăm la masă să analizăm, cu plusuri si cu minusuri, dar sperăm să nu ajungem acolo“, a spus Pârvulescu.

EXPLICAŢIE

Cristi Pustai, antrenorul echipei Pandurii Târgu-Jiu, a fost de părere că eşecul înregistrat la Botoşani, a fost determinat de calitatea slabă a gazonului şi de moralul scăzut al propriilor elevi, după aflarea rezultatului dintre Dinamo şi Astra (2-0), cea ce îi îndepărtează de Cupele Europene. Conducerea clubului impusese drept obiectiv victorii în meciurile cu Botoşani şi Timişoara.

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: