Au ars gazul cu folos !

Pandurii au arătat aseară ca o echipă mare contra Gazului din Mediaș. În sensul că oamenii lui Grigoraș au reușit să câștige până la urmă în ciuda faptului că au jucat slab. Golul izbăvitor a venit de la slovenul Stromajer în minutul 75 iar pandurii au urcat pe locul 5.

Pandurii – Gaz Metan Mediaș                 1-0 (0-0).

Stadionul Municipal, Târgu Jiu, spectatori 5.000.

Pandurii: Mingote - Pleaşcă, Viera, Cardoso, Vlad - Voiculeţ, Pintilii, Nistor - Vranjes, Lemnaru, Stromajer. Antrenor: Petre Grigoraș.

Gaz Metan Mediaș: Vâtcă - Frăsinescu, Lazăr, Markovic, Vukadinovic - Hoban, Todea, Pârvulescu, C. Petre - Bawab, Bud. Antrenor: Cristi Pustai.

Momente tragi-comice în prima repriză

Pandurii și Gazul din Mediaș au oferit una din cele mai slabe reprize din acest sezon. Un singur lucru a ieșit în evidență în prima parte. Ambulanța care a intrat pe teren în minutul 20 la accidentarea lui Paul Pârvulescu. Acesta s-a lovit la un duel aerian și a rămas minute bune întins la pământ. La fel ca la precedentele meciuri ale pandurilor, vezi cazurile Bacila, Chiriches sau Pintilii, salvarea a intrat pe teren, un scenariu de groaza pentru presedintele pandurilor, Eugen Parvulescu, tatal lui Paul. Salvarea nu s-a grabit insa deloc sa mai si plece si cand a facut-o, a intrat prin mijlocul terenului printre jucatori, spre furia lui Grigoras. Acesta s-a rastit la soferul ambulantei care i-a raspuns, oferind niste momente unice pe un teren de fotbal din prima liga! ”Cand vezi salvarea pe teren te apuca groaza, la noi se intampla deja prea des! Imi pare rau pentru Paul. Cred ca soferul trebuia sa dea si niste ture de teren. Nu e posibil sa faci stanga-dreapta pe teren si apoi sa te mai si opresti si sa te intrebi de ce ma iau de tine”, a comentat Grigoras. „M-am speriat pe moment, am vrut sa intru pe teren si asa cred ca era normal dar nu am fost lasat de brigada de arbitrii. Din ce am aflat, Paul are o comotie, merg la spital sa-l vad”, a spus la final si Eugen Parvulescu.

Salvati de Stromajer

Revenind la fotbal, pandurii au presat mai tare in repriza a doua dar pareau ca ard gazul de pomana pentru ca nu reuseau sa sparga zidul defensiv construit de matematicianul Pustai. Grigoras a fost insa inspirat, l-a trimis in teren pe fiul sau Alex iar acesta a centrat perfect in minutul 75,Lemnaru a intors inspirat spre Stromajer iar slovenul a inscris cu un sut plasat. Mediesenii au mai avut doua zvacniri prin Bawab care nu a reusit sa-l bata pe Mingote iar pandurii au bifat 3 puncte cruciale care ii urca pe locul 5.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: