Au aterizat cu maşina în copac

Viteza face din nou victime! Un bărbat şi o tânără au trecut ieri printr-un adevărat coşmar după ce maşina în care se aflau a aterizat direct într-un copac de pe marginea drumului. Din fericire cei doi au scăpat ieftin. Numai femeia a suferit un traumatism la cap, bărbatul alegându-se doar cu o sperietură zdravănă. Maşina a fost distrusă aproape în totalitate.

Cei doi se deplasau dinspre Târgu Jiu spre localitatea Bobu, în apropiere de Scoarţa şoferul a pierdut controlul volanului, maşina a părăsit partea carosabilă, a lovit un copac după care s-a oprit în şanţul de pe marginea drumului. „Nu am avut viteză, doar 80%. Mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viaţă”, a spus Daniel Ciobanu, conducătorul auto.

Martorii accidentului povestesc că autoturismul rula cu viteză foarte mare. „A avut viteză, altfel nu reteza copacul de la jumătate, minune că a scăpat cu viaţă”, a spus unul dintre martori. Din primele cercetări poliţiştii au stabilit că neadaptarea vitezei la condiţiile de drum este principala cauză a producerii accidentului.

În urma impactului pasagera din dreapta a suferit un traumatism la cap. Ea a fost transportată la Spitalul de Urgenţă din Târgu Jiu. Maşina a fost distrusă în proporţie de 90%. Proprietarul a mărturisit că nu avea asigurare motiv pentru care o va duce la fier vechi.

Vizualizări: 189

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: