Bovină căzută într-o groapă, salvată de pompieri

Misiune grea pentru pompierii târguijienii care au fost solicitaţi să salveze o bovină căzută într-o groapă. Intervenţia a fost deosebit de grea şi a durat mai bine de o oră şi jumătate. Bovina a căzut într-o groapă săpată pentru stâlpii de electricitate şi a fost găsită de nişte muncitori care lucrau la o casă în zona respectivă.

Totul s-a întâmplat în jurul prânzului la fosta plantaţie de pe Strada Narciselor. Mai mulţi muncitori care lucrau la construcţia unei case erau în pauză de masă şi aveau utilajele oprite. Atunci au auzit bovina cum se zbătea. S-au dus acolo, au găsit animalul căzut într-o groapă şi au anunţat pompierii. „Noi lucrăm aici la o casă. Eram la masă şi am auzit vaca cum se zbătea. Ne-am dus acolo dar nu avem noi ce să facem şi un coleg de al meu a sunat la pompieri. Oricine putea să cadă în ele, pentru că nu sunt acoperite şi sunt destul de adânci“, a spus unul din cei care au găsit animalul.  

Pompierii au ajuns imediat la faţa locului şi mai bine de o oră s-au chinuit să scoată animalul din groapă. Când au văzut că singuri nu au nici o şansă, pompierii au chemat un muncitor cu un excavator care îşi desfăşura activitatea în zona respectivă. Intervenţia a fost deosebit de dificilă şi după o oră şi jumătatea au reuşit să salveze bovina. Proprietarul animalului nu şi-a făcut apariţia prin zonă în tot timpul când pompierii s-au chinuit să scoată bovina din groapă.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: