Poliţistul Sorin Bumbaru, înmormântat cu onoruri

Sorin Bumbaru, fost poliţist al Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Rovinari, care a decedat săptămâna trecută într-un tragic eveniment rutier a fost condus sâmbătă pe ultimul drum. Familia, prietenii şi colegii de serviciu şi-au luat rămas bun pentru totdeauna de la Sorin. Soţia sa, Alina, medic la Spitalul Târgu-Jiu, era încremenită de durere.

Moartea fulgerătoare a poliţistului Sorin Bumbaru a şocat multă lumea. La numai 31 de ani, aflat la început de drum, Sorin a lăsat o soţie însărcinată şi un copil. Era poliţist la Serviciul de Investigaţii Criminale, îşi făcuse casa mult dorită, era căsătorit, avea un băieţel de numai câţiva anişori şi aştepta să se nască al doilea copil. Viaţa a fost cruntă cu el. Pasiunea pentru motoare i-a adus sfârşitul. El a decedat într-un tragic eveniment rutier în timp ce se plimba cu motorul.

Slujbă oficiată de şase preoţi

Sâmbătă, Sorin a fost condus pe ultimul drum de familia, rude, prieteni şi colegi. Ceremonia de înmormântarea a avut loc la casa acestuia din Cartierul Bârseşti. Încă de dimineaţă cunoscuţii s-au adunat la Bârseşti pentru a-şi lua la revedere pentru totdeauna de la Sorin. În jurul prânzului şase preoţi au venit să oficieze slujba religioasă care a durat câteva minute. Coşciugul în care se afla Sorin a fost scos din casă foştii colegi îmbrăcaţi în uniformă. După ei o soţie şi o mamă sfâşiate de durere au stat în permanenţă lângă coşciug. În fruntea cortegiului funerar a fost o maşină de poliţie cu girofarurile pornite urmată de motociclişti cu motoare turate şi de soborul de preoţi. Într-o maşină plină de coroane şi însoţită de poliţişti şi jandarmi se afla coşciugul în care zăcea Sorin, iar lângă el soţia şi mama care l-au plâns fără încetare.

Sorin Bumbaru a murit chiar în braţele soţiei, care şi-a primit soţul ca fiind un pacient al secţiei de Primiri Urgenţe, unde este medic.

Galerie foto





Vizualizări: 300

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: