Au bătut, acum să vină banii !

Handbaliştii Energiei au câştigat şi la Bucureşti cu CSM şi au ajuns la trei victorii consecutive în Liga Naţională, din care ultimele două în deplasare. Elevii lui Andrieş au urcat până pe locul 4 în clasament şi aşteaptă acum şi răsplata din partea conducerii. "Sper să facă un efort şi să îi aducă pe băieţi cât de cât la zi cu salariile", spune ferm Andrieş.

Energia e la turaţie maximă în ultimele etape! După ce au câştigat cu Satu Mare şi în deplasare cu CSM Ploieşti, gorjenii au completat hat-trickul de victorii duminică la Bucureşti cu CSM. Elevii lui Andrieş au reuşit această serie de rezultate în ciuda faptului că sunt mai mereu în urmă cu salariile.

Victorie muncită

Energia a tras din greu să câştige la Bucureşti. Gorjenii au mers cap la cap cu cei de la CSM pe toată durata partidei dar au avut suficientă luciditate pe final să-şi adjudece victoria. În Sala Floreasca în faţa a 500 de spectatori, gazdele au început mai bine şi au controlat prima repriză în care s-au impus cu 17 la 15. Energia nu a renunţat la luptă, a revenit perfect în partea a doua şi s-a desprins în ultimele 5 minute. De la 26-26 în minutul 55, scorul a devenit 27-31 la final astfel că gorjenii s-au întors bucuroşi acasă. "Atunci când câştigi, normal eşti mulţumit. Victoriile aduc victorii, este meritul băieţilor. A fost un meci viu disputat, cu întoarceri de scor dar până la urmă noi am fost cei care ne-am impus. Sunt mulţumit de rezultat dar şi de joc. Cheia victoriei a fost dorinţa noastră de a câştiga dar în primul rând apărarea. Am fost agresivi în apărare şi nu i-am lăsat pe adversari să se exprime, mai ales pe final de joc", a explicat Liviu Andrieş. 

Grafic perfect pentru Andrieş

Pentru Energia, startul de sezon a fost unul exact conform calculelor. Enache şi colegii săi au câştigat tot ce aveau de câştigat, adică cu Timişoara, Satu Mare, Ploieşti şi CSM şi au cedat doar în deplasare cu neînvinsele Bacău şi Constanţa. Acest bilanţ duce Energia până pe locul 4, la un singur punct de podium. "Privesc cu mai mult optimism acum lupta pentru un loc în primele 8. Câştigând şi meciul de vineri, eu zic că putem să ne îndeplinim obiectivul pe termen scurt, adică la iarnă să fim în primii 8. Eu aveam în grafic aceste 4 victorii, discutasem şi cu băieţii şi cu conducerea, că dacă avem un parcurs bun şi suntem în formă, vom reuşi să câştigăm aceste 4 jocuri", spune acelaşi Andrieş a cărui echipă are un golaveraj pozitiv, 176 la 171.

Să vină banii !

Cu toate astea, Andrieş are şi un of. E unul pe care l-a simţit şi în sezonul trecut şi pe care îl scoate şi acum în evidenţă, întârzierile la salarii. Gorjenii au fost mai mereu în urmă cu 1-2 luni la încasarea banilor. "Toată lumea şi-a făcut treaba în ultimele meciuri, jucătorii, noi antrenorii iar sperăm ca şi conducerea noastră să fie obligată prin rezultatele pe care le avem să facă şi dumnealor eforturi pentru a reuşi să ajungă cât de cât la zi cu salariile băieţilor. Sunt restanţe normale să le spunem, la toate echipele sunt astfel de întârzieri, sperăm că se vor rezolva cât mai repede. Rezultatele bune trebuie să aducă şi astfel de satisfacţii", încheie ferm Andrieş.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: