Au câștigat în Moldova și s-au calificat în sferturile Cupei României

CSM Târgu Jiu a câștigat marți, 13 februarie, confruntarea din Turul 2 al Cupei României, contra echipei de Liga 2, CSM Bacău, scor 36-28, la pauză 16-9. Formația gorjeană s-a calificat astfel în sferturile de finală ale Cupei României. 

CSM Târgu Jiu a început cu dreptul o nouă campanie în Cupa României. La doar două zile distanță de duelul de la Malaga, din Cupa EHF, echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache a disputat un nou joc oficial. 

De această dată, gruparea gorjeană a jucat în Cupa României, competiția care a furnizat destule surprize sezoanele trecute.

CSM Târgu Jiu a fost chiar surpriza din sezonul trecut, reușind să ajungă în finală. În meciul de la Bacău, CSM Târgu Jiu a fost echipa mai bună, s-a calificat mai departe și așteaptă acum tragerea la sorți pentru următoarea fază a competiției.

Antrenorul Liviu Andrieș a anunțat, înainte de meciul de debut în noua ediție de Cupa României, că își dorește un parcurs cât mai lung în această competiție, din care CSM Târgu Jiu a ajuns în cupele europene. Primul pas a fost făcut în Moldova, acolo handbalistele CSM Târgu Jiu au câștigat fără probleme meciul cu echipa de Liga 2, CSM Bacău, cu scorul de 36-28.

Astfel, CSM Târgu Jiu și a îndeplinit obiectivul în ceea ce privește deplasarea din Moldova, calificarea în faza următoarea a Cupei României.

Vizualizări: 1,034

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: