Transfer pe ultima sută de metri la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova l-a achiziţionat pe ultima sută de metri a perioadei de mercato pe Jalen Blesa de la FC Priştina. Este vorba despre un atacant spaniol pentru care va achita 200.000 de euro. 

În vârstă de 22 de ani, Jalen Blesa are dublă cetățenie, spaniolă și americană. El şi-a început cariera în Spania, la CD Masnou, apoi a evoluat în liga a 7-a din Anglia, la Arlesey Town, apoi din 2022 evoluează în Kosovo, la FC Priştina, pentru care a marcat de zece ori în stagiunea precedentă. Jalen Blesa este un atacant masiv, de 1.87 metri, iar în acest sezon are 11 goluri şi patru pase de gol pentru Priştina în 21 de meciuri.

„Deşi altele erau ţintele principale ale Universităţii Craiova pentru această perioadă de mercato, în special polonezul Fabian Piasecki de la Lechia Gdansk, acesta a solicitat o sumă mare pentru a semna cu Ştiinţa, iar formaţia din Bănie a fost nevoită să se mulţumească pe postul de vârf cu atacantul de la Priştina. Universitatea Craiova a reuşit transferul pe ultima sută de metri, potrivit Fanatik, înscriind actele de transfer cu câteva minute înaintea încheierii perioadei de mercato.

Jalen Blesa este a cincea achiziţie a iernii pentru clubul condus de Mihai Rotaru, după finlandezul Pyry Soiri,  hondurianul Denil Maldonado, gruzinul Anzor Mekvabishvili și slovenul Zvonimir Kozulj.

Jalen Blesa a fost dorit și de FCSB, dar jucătorul cotat la 250.000, potrivit transfermarkt.com, a ales să joace la Universitatea Craiova.

Vizualizări: 709

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: