Echipa lui Dragoș Militaru a încheiat stagiul de pregătire

Conducerea clubului Unirea Dej a ales pentru trupa antrenată de gorjeanul Dragoș Militaru un stagiu centralizat pe plan local. Ardelenii au încheiat deja pregătirea centralizată iar antrenorul a tras concluziile după meciurile amicale disputate.

În perioada 31 ianuarie – 10 februarie, echipa pregătită de gorjeanul Dragoș Militaru s-a antrenat pe plan local și a disputat două jocuri amicale contra unor adversari din Liga 3, CSM Deva și Gloria Bistrița Năsăud. Pe primul l-a terminat la egalitate (0-0), la Cluj-Napoca, în data de 3 ianuarie, iar pe al doilea l-a jucat în ziua încheierii stagiului, la Bistrița, și l-a câștigat (2-1).

La finalul acestui stagiu, despre care clubul a transmis că este bucuros să anunțe că echipa l-a încheiat cu bine, ”fără accidentări sau alte probleme”, antrenorul Dragoș Militaru a tras și el câteva concluzii.

”A fost o perioadă de pregătire bună, ne-am antrenat bine, iar vremea ne-a ajutat foarte mult. În prima săptămână am desfășurat antrenamentele la Iclod, iar în a doua am intrat pe iarbă și am avut totodată un meci pe iarbă, cu Gloria Bistrița. Mă bucur că nu am avut probleme cu accidentările și că toți băieții sunt în regulă. Per total, cantonamentul a fost ok, ne-am putut face programul așa cum l-am stabilit. De fapt, sunt mulțumit de cum a decurs nu numai cantonamentul, ci toată perioada de la reunire, din 5 ianuarie, și până acum. Sper ca în aceste două săptămâni rămase toată lumea să fie sănătoasă, să muncească la fel de mult ca până acum și astfel să ne dea nouă, staff-ului tehnic, bătăi de cap în alegerea primului 11”, a spus Militaru, revenit la 30 octombrie 2023, înainte de ultimele patru jocuri oficiale din an, după ce în vară s-a despărțit de echipă și a condus pentru două luni Chindia, iar apoi a avut o perioadă în care a fost liber de contract.

Unirea Dej are, până acum, trei victorii, toate cu scorul de 2-1, și două remize, ambele la scorul de 0-0. Au fost înregistrate în următoarea ordine: 0-0 cu Corvinul Hunedoara (locul 2 Liga 2), 2-1 cu SCM Zalău (locul 1 Seria 10 Liga 3), 2-1 cu FC Bihor Oradea (locul 1 Seria 8 Liga 3), 0-0 cu CSM Deva (locul 1 Seria 7 Liga 3) și 2-1 cu Gloria Bistrița Năsăud (locul 1 Seria 9 Liga 3).

Vizualizări: 349

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: