Duel cu CS Novaci în penultima etapă din Seria H

Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu va juca miercuri, 14 februarie, în deplasare, cu CS Novaci, în penultima etapă din prima fază a Campionatului Național. CSM Târgu Jiu merge la Novaci cu gândul doar la victorie pentru a-și securiza locul 2 în clasament, care le califică pe fetele Paulei Martinescu în Grupele Valoare. 

După victoria entuziasmantă în fața echipei CSS Sibiu, echipa de junioare a CSM Târgu Jiu a urcat pe locul 2 în Seria H. Pentru a se menține pe acest loc, echipa pregătită de Paula Martinescu trebuie să câștige și ultimele două confruntări din prima parte a sezonului. Primul meci, cel de miercuri, se dispută în deplasare, la Novaci, iar cel de al doilea, pe teren propriu, la finalul acestei săptămâni, cu LT Traian Vuia Reșița. Paula Martinescu speră ca elevele sale să facă un meci cel puțin la fel de bun ca în partida cu Sibiul. 

”În penultima etapă din grupă vom juca cu inimoasa echipă din Novaci. Sper ca fetele să aibă o evoluție la fel de spectaculoasă ca în meciul cu Sibiul, dar îmi doresc să vad și un progres în compartimentul defensiv. Panterele au un tonus foarte bun, iar eu voi încerca, în limita posibilităților, să rulez tot lotul”, a declarat antrenoarea Paula Martinescu pentru csmtargujiu.ro. 

Partida de la Novaci începe la ora 16:00 și contează pentru etapa a 17-a din Seria H.

CSM TÂRGU JIU: Raisa Pagnejer, Ana Bîrlete, Cleopatra Pîslaru, Daniela Țoțan, Ștefania Chimerel, Raisa Ion, Gabriela Anuțoiu, Antonia Vârțan, Alexia Vârțan, Diana Ștefu, Anastasia Găvănescu, Ștefania Ciobanu, Carla Logăscu, Maria Cojocaru, Andrada Văduva, Yasmina Sfiea, Alexia Cioi. Antrenoare: Paula Martinescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE JUNIOARE 3

EDIȚIA 2023-2024

SERIA H / ETAPA 17

NOVACI, SALA LICEULUI TEORETIC NOVACI

MIERCURI, 14 FEBRUARIE 2024, ORA 16.00

CS NOVACI – CSM TÂRGU JIU

Vizualizări: 561

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: