Au condus de două ori cu FC Brașov însă au pierdut

Jucătorii celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu l-au dezamăgit pe antrenorul Florin Stângă la meciul cu FC Brașov. Deși a condus cu 1-0 și 2-1, ACS Viitorul a pierdut cu scorul de 2-3 meciul disputat sâmbătă, cu FC Brașov, contând pentru etapa a 9-a din Liga 2.

Meciul disputat pe stadionul de la Târgu Jiu începuse cum nu se putea mai bine pentru gazde care au deschis scorul încă din minutul 5, prin Denis Brînzan, cu un șut din întoarcere, după un corner de pe partea dreaptă de atac, executat de Alex Dulca. Avantajul a durat 20 de minute și a fost anulat de Diogo Izata, care a reluat, din 7 metri, balonul respins în față de Opric, la lovitura liberă executată de Rareș Lazăr.

ACS Viitorul a trecut repede peste golul egalizator și a preluat din nou conducerea în minutul 28, când Gabriel Dodoi a fost faultat în careu de Burlacu, iar Claudiu Dragu a marcat din penalty, cu un șut puternic pe sub portarul Micu. Înainte de pauză, FC Brașov a egalat din nou, tot după o gafă a lui Opric, care a scăpat în plasă balonul reluat cu capul de Andrei Marc. În partea secundă, Claudiu Dragu a avut cea mai mare ocazie a partidei, când n-a găsit cadrul porții din poziție centrală, după ce scăpase singur cu goalkeeperul Micu, în minutul 57. Inspirat a fost în schimb Adi Chică-Roșă, care a marcat cu un șut sub transversală, în minutul 74, la scurt timp după ce fusese introdus pe teren de antrenorul Dan Alexa.

Astfel, ACS Viitorul pierde încă un meci pe teren propriu iar obiectivul de a se califica în play-off se îndepărtează.  

Vizualizări: 272

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: