Au contestat notele mici date de primar

Trei șefi din Primăria Târgu Jiu au contestat calificativul „nesatisfăcător“ primit de la primarul Marcel Romanescu pentru activitatea din 2018, dar contestațiile au fost respinse. Este vorba de contestațiile depuse la primărie de Narcisa Cristea - directorul Direcției Economice, Ermina Pasăre - șeful Serviciului Urbanism, precum și a lui Marian Rotaru, fostul director al Direcției Publice de Patrimoniu. ”Toți cei trei directori au constatat calificativul. Au primit și răspunsul la contestații. Calificativele au rămas la fel la toți”, a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Unii dintre cei vizați au contestat apoi rezultatul evaluării în instanță. Ermina Pasăre, șeful Serviciului Urbanism, a depus acțiunea la Tribunalul Gorj, obiectul acesteia fiind ”litigiu privind funcționarii publici”. În acest caz, magistrații gorjeni au stabilit primul termen de judecată pentru data de 18 aprilie.

Conform primarului Marcel Romanescu, Andi Popescu, directorul Direcţiei Turism şi Evenimente Culturale nu a contestat calificativul primit în urma evaluării. Activitatea sa pe anul trecut a fost evaluată cu ”bine”. Ceilalți șefi din instituție au primit „foarte bine“.

Vizualizări: 1,810

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: