Au dat spargeri la mai multe baruri din Târgu Jiu

Doi bărbaţi din Târgu Jiu vor fi duşi astăzi la Parchet pentru audieri, fiind suspecţi de spargerea mai multor baruri.

În noaptea de 05/06.05.2010, patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Tg. Jiu i-a prins în flagrant pe cei 2 bărbaţi, care tocmai ieşeau dintr-un restaurant amplasat pe raza municipiului, în care au pătruns prin efracţie pentru a sustrage bunuri. Suspecţii identificaţi ca fiind Constantin C., de 30 de ani, cetăţean român cu domiciliul în străinătate şi Claudiu G., de 24 ani, din Tg-Jiu, nu au reuşit să sustragă bunuri, singura lor „pradă” fiind o sumă modică ce se afla în tejghea. Poliţiştii i-au condus pe suspecţi la sediul poliţiei unde li s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de furt calificat.

Extinzând cercetările, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale au constatat că făptuitorul Constantin C. mai este suspect de comiterea în perioada 11.04-06.05.2010, a altor 3 infracţiuni de furt calificat şi distrugere, fapte sesizate iniţial ca fiind comise de către autori necunoscuţi.

Poliţiştii i-au reţinut pe cei doi suspecţi pe bază de ordonanţă pe o perioadă de 24 de ore, şi i-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi, 7 mai, să îi prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu, cu propunere de arestare preventivă.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: