Au furat marfa depozitată în faţa magazinului

În data de 07.03.2012, orele 14:13, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Rovinari au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către F.C., de 20 ani, din localitate, despre faptul că persoane necunoscute au profitat de neatenţia sa şi au sustras din magazinul alimentar unde lucrează ca vânzător, mai multe produse.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a constatat că vânzătorul avea depozitată în faţa magazinului, marfă, printre care şi baxuri cu sticle cu băuturi alcoolice, de aici lipsind mai multe sticle cu bere.

La scurt timp, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe suspect, V.G., de 39 ani, din municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara. Acesta avea asupra sa 6 sticle cu bere, a 2,5 litri şi le-a relatat poliţiştilor că a venit în oraşul Rovinari, în seara zilei de 06.03.2012, pentru a-şi căuta un loc de muncă.

Prejudiciul a fost recuperat şi a fost restituit societăţii prejudiciate.

Pe numele suspectului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, acesta fiind cercetat în stare de libertate.

Vizualizări: 84

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: