Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Au furat piese de la rețeaua de gaze și le-au dus la fier vechi

Polițiști din cadrul Politiei Orașului Târgu Cărbunești au depistat marți cinci bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 49 de ani, din județele Bacău și Neamț, în calitate de angajați (lăcătuși-mecanici) ai unei societăți comerciale, din Piatra Neamț, care transportau, la un centrul de colectare a fierului vechi din orașul Târgu Cărbunești, 300 kg  de piese din metal (capre petroliere, suporți metalici, prezoane), ambalate în 20 saci.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că cei cinci ar fi sustras piesele  de la punctul de lucru societății comerciale la care sunt angajați, de pe raza localității Hurezani, unde efectuează activități de prestări servicii pentru o altă societate, având ca obiect de activitate montarea conductelor de gaz.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, transmite IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,418

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: