Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Prinși la pescuit în perioadă de prohibiție

Garda de Mediu Gorj împreună cu structurile Ministerului Afacerilor Interne deruleză în această perioadă de prohibiție, stabilită prin Ordin comun al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării și Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, ample acțiuni de control de-a lungul cursurilor de apă din județul Gorj.

Marți dimineață, comisarii Gărzii de Mediu Gorj împreună cu jandarmii care participă la această acțiune au surprins în zona Brănești, pe cursul de apă al râului Jiu, mai multe persoane care efectuau pescuit sportiv.

Cum în această perioadă de prohibiție această activitate este interzisă, aceștia au fost sancționați și ca măsură complementară s-a dispus suspendarea dreptului de a practica pescuitul sportiv pentru o perioadă de 90 de zile.

Vizualizări: 2,264

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: