Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Un tânăr băut și-a luat tatăl la bătaie

Un gorjean de 73 de ani, din orașul Novaci, a cerut sprijinul poliției după ce fiul său de 27 de ani l-a amenințat cu moartea. "Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că cele sesizate se confirmă, iar tânărul se afla sub influența băuturilor alcoolice", a transmis IPJ Gorj.

Întrucât și în prezența polițiștilor acesta a devenit agresiv verbal și a continuat amenințările cu moartea la adresa tatălui său, față de acesta a fost luată măsura imobilizării și conducerii la sediul poliției pentru luarea măsurilor legale, ocazie cu care polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile față de el, punându-i-se în vedere să păstreze o distantă de 200 metri față de tatăl său.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, a mai precizat Poliția.

Vizualizări: 1,014

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: