Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Sute de șoferi amendați în trei zile

Polițiștii rutieri din Gorj au aplicat de vineri până duminică 256 de sancţiuni contravenţionale pentru abateri la regimul rutier, din care 148 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 65 de permise de conducere, din care 57 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

În cadrul activităților au fost retrase 13 certificate de înmatriculare.

Pe timpul desfăşurării acţiunii nu a fost înregistrat niciun accident rutier soldat cu victime omeneşti, care să aibă drept cauză a producerii viteza excesivă, a precizat IPJ Gorj.

 
Vineri, un bărbat de 30 de ani, din comuna Bâlteni, a fost înregistrat cu aparatul radar în timp ce conducea cu o viteză de 178 km/h, pe DN 66 Moi, unde limita maximă de viteză este de 50 km/h. Polițiștii i-au reținut acestuia permisul de conducere, având dreptul de a conduce suspendat pe o perioadă de trei luni și i-au aplicat o sancțiune contravențională de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Vizualizări: 3,305

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: