Au început reparațiile la pasarela de pe Unirii

Pasarela de peste calea ferată din Târgu Jiu a început să fie reparată, chiar din această săptămână. Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că nu este vorba despre o reabilitare, ci doar despre o reparație a trotuarelor și a asfaltului.

Edilul mai spune faptul că sâmbătă o să fie turnat primul strat de asfalt. Primăria Târgu Jiu a depus un proiect la Ministerul Dezvoltării ce prevede lărgirea pasarelei cu încă o bandă, însă finanțarea este tot în așteptare.

”Am văzut că foarte multă lume vorbește despre reabilitarea pasarelei. Nu este vorba despre acest lucru, momentan. Avem un proiect pe care l-am depus și este aprobat de Guvernul României prin Ministerul Dezvoltării. Văzând că lucrurile se mai întârzie în privința asigurării finanțării, am făcut doar reparații ușoare. Am stabilit să se frezeze noaptea, iar covorul asfaltic să fie turnat sâmbătă și duminică. Vor fi amenajate și trotuarele laterale. Odată cu acel proiect mare, vom reuși să lărgim căile de acces cu încă o bandă”, a spus primarul Romanescu. 

Vizualizări: 949

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: