Au încheiat sezonul cu o victorie în deplasare

S-a încheiat sezonul pentru echipele de juniori U17 și U19 ale CSM Târgu Jiu. Juniorii U17 CSM Târgu Jiu au încheiat seria meciurilor din play-off cu o victorie în deplasare, scor 3-2, cu CSS Lugoj.

Juniorii Under 17, pregătiți de Sorin Vintilescu, au terminat Seria a 7-a pe locul 4. Aceștia au jucat în deplasare în weekend, la Lugoj, acolo unde au obținut o victorie cu scorul de 3-2, după ce la pauză gazdele conduceau cu 1-0.

Gorjenii au început tare meciul, cu o suită de ocazii la poarta gazdelor, dar contrar cursului jocului, cei care au marcat au fost lugojenii, care au intrat la vestiare cu 1-0 pe tabelă. La reluare, gorjenii au intrat extrem de hotărâți și mult mai inspirați la finalizare. Astfel, rând pe rând, Eric Gângu, Marian Gibă și Patrick Cioană au marcat în poarta gazdelor, iar tabela indica 3-1 pentru CSM Târgu Jiu. Gazdele au redus din diferență în ultimul minut de joc, fără a pune însă în pericol victoria gorjenilor, una meritată după aspectul general al partidei, după cum se arată în cronica meciului.

Antrenorul Sorin Vintilescu și-a felicitat jucătorii și consideră că juniorii săi au făcut cea mai bună partidă din returul play-off-ului.

"CSM Târgu Jiu a terminat seria pe locul 4. Aflați la primul sezon în Campionatul Național, cu un antrenor ambițios, juniorii U17 au fost fără îndoială surpriza plăcută a acestui campionat. Deși aflați în premieră la acest nivel, juniorii CSM au reușit un sezon foarte bun, cu o calificare în play-off și o clasare excelentă pentru o echipă debutantă", a mai informat site-ul oficial.

”Am făcut cel mai bun joc din acest retur. Am dominat copios tot meciul, deși la pauză gazdele conduceau nemeritat cu 1-0. Pentru joc, în primul rând, dar și pentru rezultat, un sincer ”bravo” pentru băieți”, a precizat, pentru csmtargujiu.ro, Sorin Vintilescu, antrenor al grupei U17 a CSM Târgu Jiu.

LOT CSM TÂRGU JIU U17: Răzvan Manolache, Ionuț Buță, Luis Pilea, Giuliano Ganțolea, Darius Baloșin, Patrick Cioană, Ayan Dodescu, Ștefan Crețescu, Mihai Nica, Mihai Perșu, Ionuț Budilică, Alexandru Cotârlea, Andrei Nanu, Călin Văcaru, Andrei Croitoru, Marian Gibă, Ricardo Pasăre, Eric Gângu, Marian Dodescu, Eduard Camin, Fabian Oiță, Robert Roșca, Ianis Văcaru, Andrei Vintilescu, Robert Ciocea, Silviu Ilinca, Raul Rusu, Eduard Constantinescu. Antrenor: Sorin Vintilescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U17

EDIȚIA 2023-2024

PLAY-OFF

ETAPA 10

LUGOJ, STADION TINERETULUI 2

DUMINICĂ, 21 APRILIE 2024, ORA 14.00

CSS LUGOJ – CSM TÂRGU JIU 2-3(1-0)

Galerie foto


Vizualizări: 476

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: