Au închiriat ultimele spații disponibile în Parcul Industrial

Parcul Industrial din Bumbești-Jiu este ocupat la capacitate maximă. În ultima perioadă, o firmă a închiriat mai multe hale și terenuri, pentru a deschide anumite activități. Societatea care a închiriat cea mai mare parte din spațiile libere este una cu un obiect de activitate în reciclare deșeuri industriale.

Directorul Parcului Industrial de la Bumbești-Jiu, Eftimie Popescu, spune că noua firmă ar urma să investească peste 150.000 de euro în terenurile și spațiile pe care le-a închiriat.

”Zilele acestea am semnat contracte de închiriere pentru o perioadă destul de lungă pentru ultimele spații disponibile, fiind vorba despre terenuri și clădiri. În documentație se specifică faptul că se dorește realizarea de depozite și spații de sortare a deșeurilor industriale în vederea reciclării. Această societate dorește să își instaleze utilajele în Parcul Industrial. A închiriat o suprafață de 1,5 hectare de teren și o hală industrială de 729 de metri pătrați. Firma este dispusă să investească în următorii doi ani circa 150.000 de euro pentru adaptarea spațiilor și terenurilor”, a spus Eftimie Popescu, la 1 Plus Tv.

Și cum spații nu mai există pentru alți doritori, directorul parcului spune că va fi demolată o clădire degradată pentru a face loc altor investitori. ”Am stârnit interes și sunt antreprenori care pun întrebări punctuale cu privire la facilități, condiții și căi de comunicație. În acest moment funcționează 10 firme în Parcul Industrial, fiind totul ocupat la capacitate maximă. Există o clădire pentru care voi face demersuri în zilele următoare de desființare a acesteia, nu prezintă nicio utilitate și este într-un stadiu avansat de degradare”, a mai spus Popescu.

Vizualizări: 3,266

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: