Au investit 20 de milioane de euro la Târgu Jiu. Acum caută directori!

Oportunitate de angajare în Gorj pentru persoanele cu abilităţi de conducere. Un investitor caută pentru reprezentanţa din Târgu Jiu director general, director de producţie, director de resurse umane şi tot ce ţine de o echipă completă de conducere. Este vorba de firma care a preluat fosta Avicola şi a investit din toamnă şi până acum peste 20 de milioane de euro la Târgu Jiu.

Tiberiu Berbece, director în cadrul grupului de firme Avicarvil, a spus că este o oportunitate de angajare pentru cei care vor să facă un pas important în carieră. „Noi căutăm absolut tot ce ţine de conducerea unei firme, de la director general, director de producţie, director de resurse umane, inginer şef abator, toată echipa pe comercial, pe sănătate şi siguranţă în muncă, pe asigurarea calităţii, respectarea normelor de mediu, şef oficiu juridic”, a spus Tiberiu Berbece.

Cei care doresc să îşi depună CV-ul o pot face la adresa de e-mail [email protected]. Relaţii suplimentare pot fi cerute la tel. 0725-352.442.

„Căutăm persoane responsabile, cu energie pozitivă, care să accepte provocarea de a lucra într-o echipă nouă, într-o firmă competitivă. Aşteptăm cât mai multe CV-uri pe e-mail şi vom anunţa ulterior când vom face selecţia. Cred că este o oportunitate şi pentru cei care au lucrat în companii mari, în afara judeţului, şi vor să se întoarcă acasă, în Gorj”, a mai spus Berbece.

 Sute de angajări

La fosta Avicola au fost deja angajate 300 de persoane şi mai sunt peste 200 de locuri disponibile. Este vorba de muncitori calificaţi şi necalificaţi, tranşatori, manipulanţi, şoferi, gestionari şi aşa mai departe. Aceştia vor lucra în cele 60 de hale modernizate de creştere a păsărilor şi în abatorul care va fi finalizat peste două săptămâni. „Căutăm în continuare personal, atât calificat, cât şi necalificat. Oricine este în căutarea unui loc de muncă se poate adresa companiei noastre, pentru că, fiind la început de activitate, oferta este foarte diversă”, a explicat Tiberiu Berbece.

Avicarvil (La Provincia), parte a grupului de firme Carmistin, reprezintă un sistem integrat complex, ce porneşte de la producţia de cereale/furaje combinate, ferme de creştere a puilor, abatorizare şi distribuţie a produselor în reţeaua proprie de magazine, dar şi prin alte canale de distribuţie. Avicarvil este o companie cu capital 100% privat românesc, asemeni tuturor firmelor care compun grupul Carmistin. 

Vizualizări: 15,970

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: