Au pierdut la scor de neprezentare în fața liderului!

ACS Viitorul Târgu Jiu și-a luat gândul de la play-off chiar de la primul meci oficial programat în acest an. Echipa pregătită de timișoreanul Călin Cojocaru a fost învinsă cu scorul de 3-0 de liderul Ligii 2, sibienii de la CSC Șelimbăr. 

ACS Viitorul a pierdut la un scor de neprezentare în fața liderului, urmând să plătească degeaba 11 000 de lei pentru chiria stadionului din Târgu Jiu plus o oră de folosire a nocturnei, conform tarifelor încă valabile la ora meciului de duminică seară. 

ACS Viitorul Târgu Jiu și CSC Șelimbăr au oferit în prima repriză un joc plictisitor pentru destul de puținii spectatori de la meci. Sibienii au solicitat un penalty încă din minutul 2, la o intervenție a lui Mrsulja asupra lui Pop, însă arbitrul a acordat corner. Tot Pop, adus în această iarnă după despărțirea de Concordia, a avut și prima și singura mare ocazie a acestei prime reprize. În minutul 19 a scăpat singur cu portarul, însă finalizarea sa a fost previzibilă și portarul a reținut mingea. Un șut destul de periculos a avut și Jozic în minutul 36, din colțul dreapta al careului, însă Roșca a respins în lateral.

Partea a doua a meciului a adus și goluri, primul destul de rapid, în minutul 53, din partea lui Casian Soare, jucătorul de 17 ani care a finalizat cu un șut destul de modest din 13 metri, cu pământul, și l-a păcălit pe portarul gazdelor.

Liderul Ligii 2 a fost aproape de un nou gol în minutul 63, când a intervenit un adversar. Ulterior, doi nou-intrați în echipa lui Claudiu Niculescu aveau să marcheze pe rând și să ridice scorul la o diferență de neprezentare.

Stefan Visic (90+2) a înscris primul la colțul scurt, după un contraatac, iar Raul Rotund (90+4) a punctat tot din interiorul careului, din stânga, stabilind scorul final, 3-0 pentru CSC Șelimbăr.

Vizualizări: 1,140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: