Start perfect în 2024 pentru echipa lui Dragoș Militaru

Echipa de Liga 2 pregătită de gorjeanul Dragoș Militaru continuă și în campionat evoluțiile bune din meciurile amicale. Unirea Dej a început cum nu se poate mai bine meciurile oficiale din 2024 reușind o victorie în prima etapă din acest an.

Sub conducerea lui Dragoș Militaru, după o perioadă de pregătire cu noul său antrenor, jucătorii de la Dej au arătat că încep să se exprime așa cum o făceau și înainte de despărțirea de ”principalul” gorjean, alături de care în precedentele două ediții ale Ligii 2 a înregistrat rezultate apreciate.

Clujenii au câștigat, în deplasare, cu scorul de 1-0, meciul extrem de important cu CS Tunari, o contracandidată în lupta pentru evitarea retrogradării.

Unirea Dej a evoluat prudent contra ilfovenilor de la Tunari, mutați la marginea Buftei pentru acest joc, într-un meci cu o miză foarte importantă pentru ambele echipe, vecine de clasament în subsolul Ligii 2 și despărțite de două puncte.

Echipa lui Dragoș Militaru a dat lovitura pe final, în minutul 89, la o fază de atac purtată pe flancul stâng. 

Cu acest succes, primul sub comanda lui Dragoș Militaru de la revenirea pe banca tehnică a echipei din Dej, după ce în precedentele patru meciuri, ultimele din 2023, s-a pierdut de fiecare dată, Unirea trece în clasament peste CS Tunari și începe perfect misiunea grea de menținere în Liga 2.

După joc, Militaru a spus că victoria este una meritată și consideră că diferența a fost făcută de ”spiritul arătat de băieți până la finalul meciului”. ”A fost un meci pe care, după cum s-a desfășurat, am meritat să-l câștigăm. Noi am avut un joc destul de consistent și echilibrat, cu dorință până la ultimele faze. Caracterul băieților și spiritul arătat de ei până la finalul meciului, aici cred că s-a făcut diferența astăzi. Apreciez efortul și determinarea tuturor; și cei care au intrat pe parcursul reprizei secunde au înțeles foarte bine ce ne dorim de la această partidă.

Trebuie să rămânem modești și să strângem puncte în continuare până la finalul celor 19 etape. Felicitări tuturor pentru acest început frumos de an și așteptăm sincer cât mai multă lume alături de noi la meciul de săptămână viitoare de acasă. Băieții au nevoie să simtă căldura oamenilor la primul joc de acasă din 2024!”, a declarat, citat de site-ul Unirii Dej, antrenorul Dragoș Militaru.

Vizualizări: 453

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: