Egal în meciul amical CSO Turceni-Viitorul!

CSO Turceni a susținut în acest weekend doar un meci amical deși avea programate inițial două astfel de partide. FCU Craiova 2 a renunțat însă la amicalul programat sâmbătă iar gorjenii au jucat amicalul cu Viitorul Șimian.

CSO Turceni a remizat în amicalul cu Viitorul Șimian disputat sâmbătă, scor 1-1. De la formația gazdă au lipsit jucătorii Bogdan Tudorache și Iustin Lungu, ambii fiind accidentați.

Față de precedentele meciuri amicale din această perioadă de iarnă, conducerea clubului primăriei din Turceni a concluzionat că se vede o creștere de formă. 

„Echipa este într-o evidentă creștere de formă. Avem convingerea că vom atinge nivelul pe care ni-l dorim cu toții la începutul campionatului și că vom obține rezultate bune chiar și cu echipele care se află în fruntea clasamentului. Observ o integrare bună a fotbaliștilor transferați și asta îmi dă încredere. Trebuie să începem să obținem victorii și să punem Turceniul acolo unde îi este locul pe harta sportului rege. Voi fi mereu lângă echipă și vor avea toată susținerea noastră." a declarat, la finalul jocului, viceprimarul orașului Turceni, Lucian Mărgineanu!

Reamintim că CSO Turceni s-a confruntat recent cu un șoc la echipă, renunțând la cea mai mare parte a jucătorilor care au evoluat în acest sezon și aducând 13 noi jucători.

Vizualizări: 646

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: