Au plecat să vândă haine vechi și nu s-au mai întors

Doi gorjeni din Scoarța, soț și soție, au dispărut duminică. Văduva Vernel de 71 de ani  și Vîlceanu Mariana, de 65 de ani, ambii din localitatea Pișteștii din Deal, au plecat duminică dimineața cu căruța cu haine vechi, pentru a le vinde pe raza localității și nu au mai revenit la domiciliu.

Dispariția a fost anunțată de nora femeii. Cele două persoane nu sunt cunoscute cu plecări repetate și nu a putu fi stabilită legătura telefonic cu ele.

La momentul plecării, Văduva Vernel era îmbrăcat cu pantaloni de stofă de culoare neagră, pulover verde, iar în picioare purta pantofi de culoare neagră, iar Vîlceanu Mariana era îmbrăcată cu fustă lungă multicoloră, pulover roșu, iar în picioare sandale.

Poliția a dat publicității semnalmentele celor doi. Văduva Vernel are înălţime de 1,80 m, greutate 90 kg, față ovală, păr cărunt tuns scurt, ochi căprui. Vîlceanu Mariana are înălţime de 1,60 m, greutate 100 kg, față ovală, păr grizonat lung, ochi căprui.

Cei doi au fost puși în urmărire la nivel național. Persoanele care pot oferi detalii care să ajute la identificarea celor doi dispăruți sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

actualizare: Cele două persoane au fost găsite.

Vizualizări: 20,951

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: