Au primit trei zile libere după eșecul de la Brașov

Jucătorii de la ACS Viitorul Târgu Jiu urmează să revină miercuri la antrenamente după ce au primit liber pentru trei zile după eșecul de sâmbătă de la Brașov. Elevii lui Călin Cojocaru au pierdut meciul de debut în play-out și au primit acceptul antrenorului pentru a merge acasă câteva zile, urmând să revină în ziua în care clubul află dacă va intra în faliment. 

Partea a doua a sezonului din Liga 2 a început prost pentru ACS Viitorul Târgu Jiu, echipă aflată în insolvență și care are multe cereri de faliment pe rol la judecătoria Târgu Jiu.

După ce a deschis scorul la Brașov, echipa lui Călin Cojocaru a pierdut cu scorul de 1-3 meciul din prima etapă a play-out-ului Ligii 2, Grupa B.

Directorul tehnic cu rol de antrenor principal al echipei ACS Viitorul, Călin Cojocaru, și-a lăudat însă jucătorii după acest meci pierdut și i-a recompensat cu câteva zile libere. ”Am făcut o primă repriză foarte bună. Nu știu de ce ne-a doborât faza penalty-ului. În repriza secundă am început bine și am avut o ocazie imensă de a înscrie”, a spus Cojocaru, printre altele, după meciul pierdut de la Brașov.

Neavând probleme la retrogradare și nici vreun obiectiv de îndeplinit, jucătorii lui Cojocaru au primit o mini-vacanță în aceste zile, urmând să revină miercuri la pregătire, atunci când clubul ACS Viitorul are termen în procesul de faliment.

Clubul este în insolvență de mai bine de un an, timp în care s-au mai acumulat o serie de datorii către jucători sau foști antrenori care au cerut între timp falimentul clubului. „La data de 04.02.2022 ASOCIAȚIA CLUBUL SPORTIV VIITORUL PANDURII TÂRGU JIU a formulat cerere de deschidere a procedurii de insolvență exprimându-și intenția de reorganizare (declarație prevăzută de art. 67 al. 1) lit. g) din Legea 85/2014), iar la data de 14.02.2022 prin Încheierea nr. 7 pronunțată de către judecătorul sindic din cadrul Tribunalului Gorj – Secția a II-a Civilă, a fost admisă această cerere și s-a dispus deschiderea procedurii generale de insolvență, în cauza ce formează obiectul dosarului nr. 503/95/2022, fiind numit administrator judiciar FORINSOLV SPRL Craiova”, se arată în Planul de Reorganizare al clubului.

Vizualizări: 610

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: