Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Au prins hoţul înainte să fie reclamat furtul

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Runcu au identificat suspectul unui furt dintr-un bar, înainte ca fapta să fi fost reclamată.

În după-amiaza zilei de sâmbătă, 26.02.2011, orele 15:30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Runcu l-au depistat pe L.C.A., de 21 ani, din localitate, în incinta fostului sediu al primăriei. Tânărul avea asupra sa, 15 pachete de ţigări şi două sticle a 2 litri fiecare cu alcool (coniac), a căror provenienţă nu a putut-o justifica.

Urmare a investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că suspectul, în noaptea de 25 spre 26 februarie, a pătruns în incinta unui bar din satul  Bîlta, de unde a sustras bunurile găsite asupra sa.

Bunurile, evaluate la suma de 300 de lei, au fost restituite lucrătorului gestionar de la bar, care, deşi constatase lipsa acestora, nu a anunţat organele de poliţie, întrucât, la intrarea în serviciu a găsit uşa de acces în poziţia închis asigurat.

Suspectul este cercetat în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 92

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: