Au reușit prima victorie în meciurile amicale

ACS Viitorul Târgu Jiu a reușit în week-end prima victorie în meciurile amicale de la debutul pregătirii de iarnă. Echipa pregătită în ultimele două săptămâni de Călin Cojocaru a învins pe Viitorul Șimian cu scorul de 2-0 după ce anterior a înregistrat două egaluri cu formații din Liga 3.

ACS Viitorul Târgu Jiu a obținut sâmbătă prima victorie în amicalele din perioada de iarnă. Echipa pregătită de timișoreanul Călin Cojocau s-a deplasat de această dată la malul Dunării, pentru a doua confruntare cu Viitorul Șimian, echipă cu care remizase, scor 3-3, în urmă cu o săptămână, pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv Municipal Târgu Jiu. Pe gazonul stadionului ”Ion Floricică” din Șimian, ACS Viitorul s-a impus cu 2-0, prin golurile reușite de Raicea (30) și Gîrbiță (64).

Săptămâna viitoare echipa lui Cojocaru mai are programat trei meciuri amicale, după cum informează liga2.ro. Primul va avea loc marți, cu începere de la ora 12:00, cu CSO Filiași, pe terenul sintetic din cadrul Complexului Municipal Târgu Jiu, după care vor urma meciurile cu CSM Lugoj (joi) și Viitorul Dăești (sâmbătă).

Vizualizări: 410

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: