Amelian Istrătescu, pe locul 1 la primul turneu al anului

Boxerii juniori de la CSM Târgu Jiu s-au deplasat în week-end la un prim turneu din acest an. Unul dintre aceștia a reușit să urce pa locul 1 la turneul de la Chișineu Criș.

Juniorul de la CSM Târgu Jiu, Amelian Istrătescu, pregătit de antrenorul Petrișor Gănănău, a obținut locul 1 la Cupa ”Chișineu Criș”, competiție desfășurată sâmbătă, 4 februarie, în localitatea arădeană Chișineu-Criș. Amelian Istrătescu a urcat în ring la categoria 75 de Kg și l-a învins în finală pe clujeanul Adrian Csakany, care anul trecut a obținut titlul de vicecampion național de juniori. ”Sunt foarte mândru de Amelian. Este este un băiat foarte inteligent și cu siguranță va face performanță pentru CSM Târgu Jiu”, a declarat, pentru csmtargujiu.ro, antrenorul Petrișor Gănănău la finalul primului turneu din acest an în care a concurat tânărul sportiv gorjean.

Clubul a mai informat că victoria este una importantă pentru tânărul pugilist gorjean, care a avut în față un adversar extrem de puternic, medaliat la nivel național. Clujeanul a obținut anul trecut titlul de vicecampion național de juniori, face box de mai bine de 4 ani de zile și are multe alte medalii câștigate la turneele naționale. 

Galerie foto


Vizualizări: 368

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: