Craiova a spulberat-o pe U Cluj în meciul cu stadionul gol  

Bătălia pentru suporteri a celor de la FCU Craiova cu rivala din oraș s-a încheiat după ce oltenii de la FCU au decis să închidă porțile stadionului. Măsura pare însă să fi afectat în bine evoluția jucătorilor care au marcat de cinci ori în meciul cu U Cluj.

FCU Craiova nu trece prin cea mai bună perioadă, e în război deschis cu o parte a suporterilor și nici lotul nu e în cea mai bună formulă, dacă e să ne luam după ce spune antrenorul Nicolo Napoli care cere în continuare întăriri. Cu toate acestea FCU a învins-o destul de lejer pe U Cluj, scor 5-0, în etapa cu numărul 24 din Liga 1. Meciul s-a jucat însă într-o atmosferă dezolantă, cu tribunele goale, în urma deciziei luate de patronul Adrian Mititelu de teama ultrașilor din Peluza Sud 1997.

FCU Craiova a defilat pe teren și oltenii au bifat un succes important. Aceștia s-au răzbunat după meciul cu Sepsi și au arătat că mai au un cuvânt de spus în Liga 1.

Aurelian Chițu a deschis scorul în minutul 12 și a reușit dubla în minutul 25. Dragoș Albu a marcat și el în minutul 36 și a stabilit rezultatul primei reprize, 3-0 pentru FCU Craiova. În partea secundă a jocului, Bahassa a punctat în minutul 81, iar Blănuță a închis jocul în minutul 90, marcând pentru 5-0.

FC U Craiova a urcat astfel pe locul 9, cu 27 de puncte, la egalitate cu FC Botoșani.

Vizualizări: 458

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: