Chipciu s-a simțit abuzat fotbalistic: „O să îi visez pe Bahassa și Bauza la noapte!”

Alexandru Chipciu, extrema celor de la U Cluj, a avut o declarație de zile mari după umilința cu FCU Craiova în care echipa sa a încasat cinci goluri în liniștea de pe stadionul din Craiova. Afectat de eșecul dur dar și de prestația oltenilor Chipciu a mărturisit că s-a simțit „abuzat fotbalistic”.

Chipciu a explicat cum a fost din teren meciul cu FCU Craiova în care echipa s-a nu a contat deloc și a primit cinci goluri. „Am crezut că e un meci ușor, am intrat relaxat. Mă simt abuzat fotbalistic. Am mai pierdut cu 0-5 cu CFR, dar așa ceva nu am mai trăit. Azi luam 3 «roșii» dacă aveam 20 de ani. Înnebuneam când îi vedeam pe Bauza și Bahassa că dădeau călcâie printre picioare. Îmi doresc să fie în play-out să jucăm iar cu ei. O să îi visez pe Bauza și Bahassa la noapte, nu pe familie, nu pe copii. Am avut două meciuri bune, ceea ce ne-a făcut să ne credem foarte buni. Noi avem mentalitatea asta. Când nu ești bine mental, nu poți nici tactic. Dacă nu ai un mental tare, nu poți. Trebuie să te duci peste ei când dau călcâie. Avem un drum de 7 ore până la Cluj, avem răni. Trebuie să facem ceva, să ne ridicăm la următorul meci, cu Mioveni. Chiar dacă e un clișeu, toate meciurile sunt grele. Trebuie să facem mai mult”, a declarat Alex Chipciu, la Orange Sport.

Lipsa fanilor la meciul cu FCU Craiova i s-a părut ceva ireal, meciul dintre FCU și U Cluj jucându-se fără spectatori la decizia echipei gazdă.

Vizualizări: 748

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: