Amical de lux pentru echipa gorjeanului Dragoș Militaru

Unirea Dej a întâlnit vineri, probabil, cel mai important adversar din istoria sa de 102 ani. Echipa pregătită de gorjeanul Dragoș Militaru a jucat un amical cu Dinamo Kiev, cea mai titrată formație din Ucraina, pe stadionul Mardan din Antalya.

Echipa antrenată de Mircea Lucescu s-a impus în fața celei conduse de Dragoș Militaru cu scorul de 5-1. Rezultatul este dur la prima vedere dar ardelenii sunt abia la debutul pregătirii în timp ce echipa lui Lucescu are câteva meciuri jucate. „Amicalul de lux pentru Unirea Dej a venit ca un bonus, după ce clasata pe locul 5 în Liga 2 după 16 etape a plecat în Turcia cu gândul că va întâlni adversari fără istoric important din Danemarca, Rusia și Kazakstan. Testul cu rușii a picat, fiindcă între timp a aflat că riscă inclusiv depunctarea în clasament dacă va juca împotriva unui adversar din țara lui Vladimir Putin, iar organizatorul cantonamentului i-a făcut rost de un nou oponent. Astfel s-a ajuns la întâlnirea cu Dinamo Kiev, care era liberă vineri după ce i-au picat două jocuri”, a informat liga2.ro.

Scorul a fost 4-0 la pauză după ce pentru ucraineni au marcat Benito (2, 13), Oleksandr Tymchyk (25) și Vladyslav Vanat (32).

În cronica de pe site-ul echipei lui Lucescu, ucrainenii au scris că Unirea a fost aproape de egalarea la 1 prin Alexandru Pop, însă acesta a trimis pe lângă poartă. La 4-0, până în pauză, Unirea Dej a fost aproape și de un autogol, însă mingea a lovit transversala. În partea secundă s-a înscris de două ori, câte o dată de fiecare echipă. Unirea Dej a notat în cronica jocului că a ratat două ocazii mari prin Cristian Chira și Andrei Pop, iar Dinamo Kiev a marcat golul de 5-0 prin Vladyslav Supryaha (83).

Galerie foto



Vizualizări: 439

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: