Au scăpat cu viaţă dintr-o maşină făcută zob

Doi tineri de 19 şi 23 de ani au scăpat ca prin minune după ce maşina în care se aflau s-a făcut zob. Şoferul de 23 de ani din Târgu Jiu îşi ducea prietena acasă, la Scoarţa. Într-o curbă conducătorul auto a pierdut controlul volanului, iar maşina a ieşit de pe partea carosabilă rostogolindu-se de câteva ori peste cap. Şoferul susţine că accidentul s-a produs din cauza faptului că un alt autoturism i-a ieşit în cale, însă spusele sale nu sunt susţinute de niciun martor. „Nu am avut viteză, pentru că dacă mai aveam şi viteză ne făceam praf amândoi. Mi-a ieşit unul în faţă de aia am ieşit de pe drum. Am tras brusc dreapta şi uite ce s-a întâmplat. Am avut amândoi centurile de siguranţă, că altfel....”, declara speriat şoferul.

Medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Din Târgu Jiu i-au acordat tinerei primele îngrijiri. Victima a suferit o serie de leziuni, însă starea ei de sănătate este una bună. „A fost adusă o tânără, victima unui accident rutier. Aceasta prezintă o serie de plăgi la nivel cranian. Este stabilă hemodinamic, iar leziunile prezentate nu-i pun viaţa în pericol”, susţine Ramona Oprea, medic UPU.

Aflaţi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs pe fondul neatenţiei la volan din partea şoferului.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: