Au sunat la 112 să anunțe că s-au rătăcit în cariera minieră

Situație inedită într-o carieră minieră din Gorj. Doi angajați au sunat la 112 să anunțe că s-au rătăcit din cauza ceții. Cei doi ieșeau din tură chiar după noaptea de Revelion, dar n-au mai găsit drumul spre ieșirea din carieră, așa că au chemat ajutoare.

Cei doi angajați sunt cercetați acum disciplinar. „A fost o situație în 31 decembrie, cu doi care au sunat la 112. Se rătăciseră prin carieră. Vă dați seama că o să fie cercetați disciplinar și o să fie sancțiuni severe. În noaptea de 31 au venit la serviciu bine-mersi și dimineața, la ora 6, din cauza ceții care a apărut pe 1 dimineața, au găsit de cuviință că ei s-au rătăcit în carieră și nu mai pot să iasă. Erau muncitori, angajați ai companiei. S-au rătăcit datorită greutății pe care o aveau în deplasare. Așa au explicat”, a spus la Tele 3 Sorin Olaru, directorul de Resurse Umane din cadrul Complexului Energetic Oltenia.

Drumurile de acces lasă de dorit în carierele miniere, iar de multe ori minerii merg mai mulți kilometri pe jos, neavând la dispoziție mijloace de transport. (A.A.)

Vizualizări: 5,357

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: