Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Preț uriaș la energie. Mesajul CE Oltenia

Preţul energiei pe piaţa bursieră spot cu livrare în ziua de joi a ajuns la o medie de 411 lei pe MWh, depăşind cel mai mare nivel de anul trecut, de 406 lei pe MWh, înregistrat pe 3 decembrie 2018, potrivit datelor postate pe site-ul operatorului bursier OPCOM. Preţul energiei cu livrare joi are un maxim de 610 de lei pe MWh în două intervale orare, respectiv între orele 16:00-17:00 şi 17:00-18:00. Spre comparaţie, cel mai mare preţ orar din istoria tranzacţiilor bursiere pe piaţa spot a fost de 680 de lei pe MWh, în februarie 2017.

Complexul Energetic Oltenia a dat asigurări miercuri că a avut si are în funcțiune grupurile energetice necesare asigurării cantității de energie contractate pe piața OPCOM, pentru participarea la Piata Zilei Următoare, pentru autofurnizare, precum și pentru porniri la dispozițiile Dispecerului Energetic Național – DEN.

“Începând de la 1 decembrie 2018 până în prezent, CE Oltenia a produs o cantitate de energie electrică de peste 1,5 TWh, atingând cote de piață de până la cca 30% din Sistemul Electroenergetic National”, arată un comunicat al companiei.

Compania dă asigurări că are stocurile necesare de cărbune și că a făcut reparațiile planificate la grupurile energetice: “Precizăm că la CE Oltenia nu au avut loc opriri de grupuri energetice pentru reparații planificate, ci doar unele opriri accidentale, la care s-a intervenit în mod operativ, grupurile respective fiind trecute în rezerva în cel mai scurt timp posibil”.

Vizualizări: 3,709

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: