Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Au venit din Iași la furat în Gorj

Un tânăr, de 26 de ani, din comuna Moțca, județul Iași, a fost reținut joi în Gorj, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, la data de 3 noiembrie a.c., bărbatul, împreună cu alți doi bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 33 și 44 de ani, din comuna Moțca, județul Iași, sub pretextul cumpărării unor bunuri, au pătruns în locuința unei femei, de 63 de ani, din comuna Padeș, de unde i-ar fi sustras suma de 1.500 de euro și 10.000 lei.

În cauză, se continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale, urmând ca în cursul zilei de astăzi, tânărul, să fie prezentat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, pentru dispunerea de măsuri legale.

Vizualizări: 5,028

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: