Aurel Popescu: Pentru mine, Rotaru nu mai există

Viceprimarul PSD din Târgu Jiu, Aurel Popescu, a fost un susţinător făţiş al directorului Direcţiei de Patrimoniu din Primăria Târgu Jiu, Marian Rotaru, inclusiv atunci când acesta a fost cercetat în comisia de disciplină. Asta până la începutul săptămânii, când presa a dat publicităţii o înregistrare audio, în care Rotaru spune despre el şi despre alţii că merg săptămânal la cabana unuia dintre patronii de la Rodna. Informaţia este importantă, câtă vreme Aurel Popescu este printre cei care doresc ca parcarea să rămână în continuare în administrare privată, iar primarul Romanescu o vrea înapoi la primărie.

Aurel Popescu susţine că informaţia lansată de Marian Rotaru nu este adevărată. „Nu am fost niciodată la nicio cabană, vilă sau clădire a persoanei invocate”, a spus Popescu. „Nu este corect să acuzi şi să arunci cu noroi într-un om care de-a lungul timpului a fost cinstit cu tine şi din poziţia pe care a avut-o a făcut tot posibilul să te protejeze ca angajat şi ca om. Este încă o dovadă că nu toţi oamenii din jurul nostru sunt oameni de calitate. Nu este nimic adevărat, totul este o înscenare murdară şi mă gândesc să acţionez în judecată persoana care a aruncat în spaţiul public astfel de afirmaţii şi ziarul care a preluat şi a făcut publice astfel de jigniri aduse la adresa mea, fără niciun fel de dovezi”, a spus Aurel Popescu.

Cu privire la Rotaru, Aurel Popescu a spus că „pentru mine acest om nu mai există în peisaj”, adăugând că „se pare că domnul Rotaru a devenit o sursă de informaţii pentru anumite persoane”. (A.A.)

Vizualizări: 1,392

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: