Mişcare periculoasă a senatorului Florin Cârciumaru

Senatorul PSD Florin Cârciumaru îl invită în partid pe senatorul Scarlat Iriza, care a demisionat vineri din ALDE. Este o mişcare periculoasă, care poate pune în pericol coaliţia de guvernare. Călin Popescu Tăriceanu s-a ferit până acum să ia parlamentari de la PSD, chiar dacă a avut ocazia, dar o acceptare a lui Iriza la social-democraţi i-ar da mână liberă.

Preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, l-a ofertat pe Scarlat Iriza pe pagina de socializare. „Senatorul Scarlat Iriza se poate întoarce oricând «acasă», la PSD! M-aş bucura să revină în partid, să reîntregim «familia», deşi am colaborat foarte bine cu dumnealui şi până acum, amândoi având ţeluri comune în ceea ce priveşte proiectele sau propunerile de legi susţinute şi votate, în Senat, pentru gorjeni. De dumnealui depinde dacă va părăsi ALDE, însă la PSD va avea tot timpul uşile deschise”, a scris Florin Cârciumaru.

Scarlat Iriza a demisionat din ALDE, dar nu şi din grupul parlamentar. Iriza este supărat pe modul în care Daniel Chiţoiu conduce partidul, din calitatea de secretar general pe care o are. Iriza a spus despre Chiţoiu că este un păcălici care a luat mai puţin de 3.000 de voturi, dar vrea să îl conducă pe el, care a luat zece mii de voturi.

Interesant este că şi Iriza ar vrea să se întoarcă în PSD, partid din care a plecat ca urmare a unor neînţelegeri pe care le-a avut în principal cu fostul preşedinte executiv Ion Călinoiu. „Domnul preşedinte Tăriceanu i-a dat toată puterea acestui băiat dubios, Chiţoiu. Dacă e să trec la alt partid, ştiţi unde am fost eu 25 ani. Dacă ar fi să fac un pas unde să îl fac, înapoi la fraţi”, a spus Iriza, făcând referire la PSD.

 NU ÎL VREA LA PNL

Vicepreşedintele PNL Târgu Jiu, Eduard Berca, nu îl vrea pe Iriza în PNL, chiar dacă acesta este parlamentar. Berca a spus că el nu este de principiul că porţile partidului sunt deschise pentru oricine. „Personal, nu îl văd pe Iriza în PNL”, a spus Berca la Interviurile Infinit FM.

Vizualizări: 2,541

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: