Austriecii angajează drujbişti calificaţi în tăierea copacilor

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj lansează o ofertă proaspătă de locuri de muncă în străinătate. Este vorba de Austria care pune la bătaie 30 de posturi de drujbişti calificaţi şi cu experienţă în tăierea copacilor în păduri. Cerinţele austriecilor nu sunt exagerate, experienţă de cinci ani în pădure şi limba germană nivel mediu de cunoştinţe. La toate acestea se adaugă un salariu lunar de 1.200 de euro plus cazare, echipament de lucru, utilaje şi consumabile, autoturism pentru deplasări dar şi combustibil. Durata contractului de muncă este de şase luni cu posibilitatea de prelungire. Termenul limită de aplicare la acest job este data de 8 august 2011. (C.S.)

Stiri pe scurt

Bani confiscaţi de Vama din Târgu Jiu

Direcţia Judeţeană pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Târgu Jiu a efectuat, în perioada aprilie-iunie 2011, a efectuat un număr de 144 de controale având ca obiect verificarea respectării normelor legale privind produsele accizabile şi un număr de 192 de controale ce au avut ca obiect de activitate verificarea respectării legislaţiei în cadrul operaţiunilor de import/export. De asemenea, s-a dispus confiscarea sumei de 1.354.574 lei. “Suma de bani, reprezintă încasările unei Staţii Peco din Rovinari şi a fost confiscată deoarece activitatea era desfăşurată fără să fi avut atestat de funcţionare. Agentul respectiv a contestat procesul verbal în instanţă”, a declarat Gabriela Liao, directorul Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Gorj. (D.M.)

Amenzi în Târgul de la Polovragi

Echipele Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Gorj au sancţionat contravenţional un număr de 15 agenţi economici ce şi-au desfăşurat activitatea în Târgul de la Polovragi. Astfel, în perioada 15-17 iulie au fost aplicate amenzi in valoare totala de 4700 lei pentru deficienţe cum ar fi lipsa afişării preturilor/unitatea de măsură, etichetare incompleta prin lipsa informaţiilor cu privire la lista ingredientelor produselor comercializate. (D.M.)

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: