Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Autobuze electrice pentru un oraș din Gorj

Un autobuz electric a putut fi văzut pe străzile orașului Bumbești-Jiu! Deocamdată a fost vorba doar despre o probă pe care administrația locală a făcut-o, însă în perioada următoare bumbeștenii vor putea să circule cu 3 astfel de autobuze.  

”UAT Oraș Bumbești-Jiu implementează obiectivul de investiții „Reabilitare strada Bumbești și strada Gheorghe Tătărăscu, în vederea îmbunătățirii mobilității urbane în orașul Bumbești-Jiu” în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020. Prin acest proiect se propune achiziționarea a trei autobuze electrice, trei stații de încărcare rapidă și trei stații de încărcare lentă. Astăzi, 03.08.2022, pe străzile orașului Bumbești-Jiu a circulat un autobuz similar cu cele ce au fost achiziționate“, au transmis reprezentanții Primăriei Bumbești-Jiu.

Administrația locală cumpărat trei autobuze electrice Isuzu Novociti Volt, ca parte din obiectivul de strategie locală de îmbunătățire a mobilității urbane în oraş. Valoarea totală a investiţiei se ridică la 5.805.000 lei fără TVA. 

Autobuzul are o capacitate totală de transport de peste 50 de călători, dispune de rampă de acces pentru persoane cu dizabilități locomotorii şi are două uşi, din care una este dublă.

Vizualizări: 3,063

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: