Avea la vânzare substanțe periculoase pentru populație

Administratorul unei firme din comuna gorjeană Runcu, cu punct de lucru în Târgu Jiu, s-a ales cu dosar penal după ce poliţişti din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Gorj au constatat că avea la vânzare substanțe periculoase, deși nu era autorizat în acest sens.

"Polițiștii au identificat 5,5 litri de clorura ferică și 5 litri de alcool izopropilic, substanțe care erau expuse spre comercializare, către publicul larg, ambalate în recipiente din plastic, ambele fiind toxice pentru sănătatea umană și mediul înconjurător, conform actelor normative în vigoare", arată un comunicat al IPJ Gorj.

Societatea comercială, administrată de un bărbat de 35 de ani, Târgu Jiu, persoană fizică care a achiziționat asemenea produse, nu este autorizată pentru a comercializa substanțe toxice, din grupa celor din care fac parte substanțele în cauză.

Acestea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor și depozitate la un operator economic autorizat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de trafic de produse sau substanțe toxice, anunță IPJ Gorj. (A.A.)

Vizualizări: 2,251

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: